Κυριακή 1 Μαΐου 2011

Δικαίωμα στα όνειρα..

Όταν έχεις πονέσεις πολύ γιατί δεν μπορείς να κάνεις όνειρα πια? έστω για ένα χρονικό διάστημα σταματάνε όλα..Τι είναι αυτό που σε κρατάει κολλημένο στη γη και δε σε αφήνει να πετάξεις?τι?

Δικαίωμα στα όνειρα έχουμε όλοι... Το κακό είναι ότι υπάρχει πάντα κάποιος που σου κόβει τα φτερά..ίσως κάποιος άλλος... ίσως και ο ίδιος σου ο εαυτός.. Φοβάσαι να ανοιχθείς..να ανοίξεις τα φτερά σου.. να κάνεις σχέδια. φοβάσαι μην βρεις πάλι ταβάνι, που είπε κάποιος φίλος. φοβάσαι εσένα. αυτά που σκέφτεσαι. φυλάγεσαι από τα πυρά κάποιου ανύπαρκτου πολέμου προκειμένου να μην ξεσπάσει πάλι και γίνει μεγαλύτερη καταστροφή από την ήδη υπάρχουσα. ζεις στη μοναξιά σου και απλά όταν ακούς τα όνειρα των άλλων χαμογελάς συγκαταβατικά χωρίς να σκεφτείς τίποτα.



Ήρθε η ώρα να μπει ένα τέλος στους τοίχους που υψώνονται. Είσαι πλασμένος για να κάνεις όνειρα. Για να προχωράς Για να αγαπάς. Αυτός κάνει όνειρα για σένα. Δε μπορείς να Του κλείνεις την πόρτα που σου Ανοίγει.. Το βασικό είναι, τα δικά Του όνειρα να είναι και να γίνονται και δικά σου. Μόνο τότε  δε θα υπάρχει λόγος να φοβάσαι.

ΕΜ

4 σχόλια:

  1. poso dikio exeis..

    -------> http://www.youtube.com/watch?v=8MfBQ30Ta9w

    gia ta oneira p aksizei na kanoume!!

    v.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Yπέροχο! Σ' ευχαριστώ!
    Συμφωνώ απόλυτα...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. mou aresei polu i photo p exeis valei!
    asxeto.. alla einai mia skepsi p ithela na ti mirastw!

    btw kane kapoia kainouria anartisi!

    tis 'paleoteres skepseis' tis eixa diavasei otan itan kainouries!! thelw fresko prama twra! :)))

    love u!
    xx
    V.P.

    ΑπάντησηΔιαγραφή