Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

Μαύρη Σακούλα!

Κάτι κινεί τα πάντα γύρω μας. Κάτι επηρεάζει τη ζωή μας και μας άλλοτε μας σπρώχνει, άλλοτε μας πετάει, άλλοτε μας αναποδογυρίζει και όλα αλλάζουν θέση.... Είσαι μόνος? Όχι. Δίπλα σου στέκονται τα αδέρφια σου.. Μια μεγάλη οικογένεια από ανθρώπους διαφορετικούς με τις ίδιες αδυναμίες και τους ίδιους προβληματισμούς, που σε συνδέει Αυτός....

Ενότητα. Λέξη απλή και δυνατή. Κρατάς τον διπλανό σου από το χέρι και δε τον αφήνεις. Ενότητα δική Του. Ενότητα που αν χαθεί τίποτα δεν θα είναι ίδιο. Δεν είναι τυχαία η επιλογή των ανθρώπων γύρω σου και υπάρχει λόγος που βρίσκεσαι στη θέση αυτή. Αυτός γνωρίζει.
Μπορεί να νομίζεις πως είσαι ο τελευταίος κρίκος και είσαι μόνος σου από τη μία πλευρά αλλά.......μην ξεχνάς..Αυτός σε φρουρεί σε όποια θέση και αν είσαι. Είναι οπισθοφυλακή και εμπροσθοφυλακή σου..Αυτός με τη γλυκιά φωνή είναι εκεί..

ΕΜ

1 σχόλιο:

  1. Wow..Εδώ και λίγο καιρό έπεσα "τυχαία" και συμπτωματικά στο μπλογκ σου και, αν και δεν γνωριζόμαστε, θαυμάζω πώς μπορείς και εκφράζεις τόσο καλά και με τόση ακρίβεια σκέψεις("thoughts") που έρχονται και στο δικό μου μυαλό(ή καρδιά; ), που όμως εγώ δεν μπορώ να εκφράσω τόσο καλά πάντα με λόγια!
    Τελικά έχει δίκιο ο Φίλος μου. Όλοι απ΄το ίδιο υλικό είμαστε φτιαγμένοι..
    God bless...
    ...and keep blogging and ..thinking!

    ΑπάντησηΔιαγραφή