Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

New house, new life!

Τελικά το να αλλάζεις σπίτι σημαίνει πως αλλάζεις ζωή? Πώς μία τόσο ανεπαίσθητη αλλαγή των τεσσάρων τοίχων που μας περιβάλλουν, μπορούν να έχουν τόση επίδραση?


Νομίζω,τελικά, πως το μυστικό είναι στις αναμνήσεις που στοιχειώνουν ένα μέρος. Το να αλλάζεις σπίτι είναι μία αρχή. Φεύγεις μακρυά από καταστάσεις του παρελθόντος που σε κατασκοπεύουν κρυμμένες πίσω από τους τοίχους. Ακούγεται τρομακτικό αλλά κάπως έτσι γίνεται.

Αλλάζω σπίτι ίσως,όντως, σημαίνει πως αλλάζεις ζωή. Αλλάζουν οι συνήθειες και το περιβάλλον. Αλλάζουν οι τέσσερις τοίχοι χρώμα!;)Αλλάζεις εσύ ο ίδιος διάθεση..Αλλάζουν οι γείτονες (αυτό δε ξέρω αν είναι καλό) και κάπως έτσι οδηγούμε στο προηγούμενο συμπέρασμα (αλλάζεις σπίτι=αλλάζεις ζωή)!

Τελικά, αν θέλεις να αλλάξεις ζωή άλλαξε σπίτι...βοηθάει..χε!Πάντα υπάρχει η θετική πλευρά για το κάθε πράγμα..όσο και αν αυτό δε βοηθάει πρακτικά!Απλά περιμένω το φως στην δική μου πόρτα...!!!


ΕΜ

2 σχόλια:

  1. 'Πάντα υπάρχει η θετική πλευρά για το κάθε πράγμα..όσο και αν αυτό δε βοηθάει πρακτικά!' .. pws tha ginei na voithisei pragmatika omws..? gt mia efimeri xara dn prosferei k polla.. mia sunexis omws eutuxia mporei na kanei megali allagi..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. praktika..mono ENAS einai o tropos....
    Η πίστη,σε κάνει να βλέπεις θετικά τα πράγματα..Και δεν εννοώ την πίστη σε κάτι γενικό,αόριστο και αδύναμο (όπως είναι οι δυνάμεις μας) αλλά στον Κυρίαρχο και Παντοδύναμο Θεό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή