Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

Φως

Φως δικό Του, μοναδικό. Φως, δυνατό που καίει και φέρνει στην επιφάνεια τα πάντα. Δεν καταστρέφει. Δεν πονάει. Μόνο δείχνει. Οδηγεί. Σχεδιάζει. Φως που μόνο όταν το ζητάς να το δεις, το βλέπεις. Φως αληθινό, λαμπερό, καθαρό.

Πόσο ζωντανό! Πόσο όμορφο! Το είδα. Το γεύτηκα. Το άγγιξα. Δε το φοβάμαι. Με ζεσταίνει, με γεμίζει από Αυτόν. Τα λόγια δε μπορούν να το περιγράψουν.

Θες μια ζωή στο φως? Είσαι έτοιμος να αντιμετωπίσεις τους φόβους σου, το παρελθόν σου? Είσαι έτοιμος να ζήσεις ο,τι πιο μοναδικό θα μπορούσες ποτέ να νιώσεις? Ζήτα το Φως στη ζωή σου. Ζήτα Αυτόν που είναι το φως το αληθινό. Σε Αυτόν και με Αυτόν υπάρχει η αλήθεια. Μόνο όταν το ζητήσεις πραγματικά θα σου Φανερωθεί.  Το θέλεις? Είναι δώρο. Είναι δικό σου. Πάρ' το. Άνοιξε τα χέρια σου. Κλείσε τα μάτια σου. Όλα θα φανερωθούν. Είσαι έτοιμος για την μεγάλη αλλαγή? Θα σου Δείξει τα λάθη που κρύβεις όχι για να σε καταδικάσει αλλά για να Διώξει μαζί σου τα λάθη σου.

Η απόφαση είναι καθαρά προσωπική. Θέλει το Φως ή όχι? Αν όχι, το σκοτάδι να ξέρεις, θα σε τυφλώσει και τελικά θα σε σκοτώσει. Προτιμάς το ζεστό λαμπερό ήλιο ή το συννεφιασμένο,κρύο και βροχερό καιρό?

Είναι καιρός να επιλέξεις.


ΕΜ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου